Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 374 Diccionari de la llengua catalana 101. entrecot Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Tros de carn gruixut, especialment de bou, tallat entre dues costelles. Entrecot amb pebre verd. [...] 102. estofat 1 Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Guisat de carn estofada amb patates, pastanagues, cebes, pèsols o altres verdures i amb espècies. [...] 103. fricandó Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Guisat de carn amb suc preparat amb ceba, tomàquet, herbes aromàtiques i bolets, generalment moixernons. [...] 104. llanejar Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) La carn de bestiar oví, tenir un gust que recorda l'olor de la llana. [...] 105. moltó Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Mascle de l'ovella castrat. Un ramat de moltons. Carn de moltó. Marrà 1. Ariet. [...] 106. bast 2 -a Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Mancat de finor, de delicadesa, de poliment. És un peix que té la carn molt basta. [...] 107. mandonguilla Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Bola de carn trinxada pastada amb pa ratllat, ous batuts i espècies. fer mandonguilles Fer burilles. [...] 108. ressecar Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Assecar del tot, deixar sense gota d'humitat o de suc. La carn s'ha ressecat. [...] 109. salami Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...] 110. sobrassada Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Embotit de carn de porc capolada, adobada amb sal i pebre vermell, típic de les Balears. [...] Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (374) Diccionari castellà-català (51) Diccionari català-castellà (74) Fitxes de l'Optimot (6) Diccionaris terminològics (551) Diccionari de sinònims Franquesa (88) Pàgines 11 / 38 << Anterior Pàgina 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Següent >>